Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

my evening handbags collection

Κορίτσια γεια σας και πάλι! Για σήμερα είπα να σας δείξω την συλλογή από τις βραδυνές μου τσάντες  οι οποίες βέβαια δεν είναι αγορασμένες πρόσφατα αλλά από τότε που μπόρεσα και έπιασα δουλειά και μπορούσα να αγοράσω κάποια κομμάτια διάσημων σχεδιαστών οπού μου άρεσαν...ελπίζω να σας αρέσουν..
Αυτός ο φάκελος είναι της εταιρείας Marc  By Marc Jacobs Bianca Clutch Black και μπορείτε να το βρείτε σε αυτό εδώ το site http://www.marcjacobsinathens.com/products_all.html.
Tον έχω γύρω στα 3 χρόνια περίπου και τον είχα πάρει σε πολύ καλή τιμή γι' αυτή την εταιρεία, στα 120 Ευρώ περίπου. Για φάκελος είναι αρκετά μεγάλος και μπορεί να κρατηθεί και από το πρωί για κάποιον που δεν θέλει να κρατάει μεγάλες τσάντες.
Αυτός ο φάκελος είναι από την εταιρεία JIMMY CHOO. Δυστυχώς δεν ξέρω το όνομα, είναι κλασσικός, έχει πολύ ωραίο δέρμα και είναι αρκετά μεγάλος. Τον είχα πάρει σε δημοπρασία από το Ebay πριν 5 χρόνια, νομίζω γύρω στα 550 δολάρια.
Αυτή η τσάντα είναι της εταιρείας CHANEL, είναι vintage, την είχα πάρει και αυτή από δημοπρασία στο Ebay γύρω στα 450 -500 δολάρια αν θυμάμαι καλά. Θυμάμαι ότι είχα κάτσει μέχρι να τελειώσει η δημοπρασία οπού τελείωσε στις 4 το βράδυ....
Είναι αρκετά μικρή και δεν χωράει πολλά αντικείμενα. Μπαίνει στον ώμο αλλά όχι διαγώνια γιατί το λουρί δεν είναι αρκετά μακρύ.
Αυτό είναι ένα πορτοφόλι της εταιρείας Burberry αλλά είναι αρκετά μεγάλο και για να το κρατήσεις και βράδυ, έχει ένα αλυσιδάκι που το κάνει τσαντάκι...
Αυτό το βραδυνό τσαντάκι το είχα αγοράσει από την τοπική αγορά γύρω στα 25 Ευρώ και είναι μεταξωτό vintage κομμάτι.
Αυτό το είχα αγοράσει πολύ πολύ παλιά, μπορεί και να είναι 10 χρονιά πριν σαν φοιτήτρια τότε, από τοπική αγορά του Ηρακλείου, κάνει γύρω στα 30 Ευρώ, έχει ένα πολύ ωραίο μπλε χρώμα  και κουμπώνει σε σχήμα πεταλουδίτσας.
Αυτό είναι δώρο από την μητέρα του άντρα μου και είναι γεμάτο από φίλντισι και κάνει πολύ ωραία χρώματα όταν το κρατάς ..σαν να βλέπεις ένα μεγάλο μαργαριτάρι...


Για το τέλος, αυτό σας το έχω ξαναδείξει σε προηγούμενο post μου, είναι της εταιρείας YSL και μπορείτε να το βρείτε σε αυτο το site : http://www.polyvore.com/yves_saint_laurent_clutches/shop?brand=Yves+Saint+Laurent&category_id=38
Aυτή ήταν η συλλογή μου και ελπίζω να σας άρεσε...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

for queens by mary. Από το Blogger.

© for queens by mary, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena